Klachtenregeling

Klachtenregeling Juistespoor.nl

 

Juistespoor.nl zal er alles aan doen om klachten te voorkomen, mocht u onverhoopt toch een klacht hebben over de uitvoering van een overeenkomst met / door Ronald Oome, eigenaar van Juistespoor.nl dan dient u de volgende stappen te ondernemen.

Hoe dient u een klacht in?

Het indienen van een klacht dient te allen tijde schriftelijk plaats te vinden door het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en deze dient te voldoen aan de volgende punten:

*Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten volledig en duidelijk omschreven schriftelijk (per email) worden ingediend bij de directie van Juistespoor.nl uiterlijk binnen een maand nadat de cliënt het gebrek geconstateerd heeft.

*Niet tijdig indienen van een klacht, kan tot gevolg hebben dat de cliënt eventuele rechten verliest.

Hoe nu verder?

1. Ronald Oome van Juistespoor.nl zal binnen 6 weken na melding van uw klacht persoonlijk contact met u opnemen. (Juistespoor.nl kan eenmalig deze termijn met 4 weken verlengen). Hij zal met u in gesprek gaan en er alles aan doen om tot een oplossing te komen.

*Ronald Oome van Juistespoor.nl is verplicht deze klacht te melden in het kwaliteitsregister. En zal als vanzelfsprekend zijn verplichting nakomen.

2. Onafhankelijke klachtenfunctionaris van Solopartners

Mocht u er onverhoopt samen met Ronald Oome niet uit komen, kunt u uw klacht altijd neerleggen bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris van Solopartners waar Ronald Oome van Juistespoor.nl is aangesloten. Aan de melding en behandeling van uw klacht zijn voor u geen kosten verbonden.

Deze klachtenfunctionaris zal met u en / of samen met Ronald Oome in gesprek gaan om wél tot een oplossing te komen.

3. Wát als ook deze onafhankelijke klachtenfunctionaris niet tot een oplossing kan komen? Dan is er de Geschilleninstantie.

Helaas komt het wel eens voor dat het gesprek met de klachtenfunctionaris óók niet tot een gepaste oplossing leidt voor u als cliënt. U kunt dit aangeven bij de klachtenfunctionaris zodat hij u kan helpen met de begeleiding richting de geschilleninstantie.
De geschilleninstantie zal ook met beide partijen in gesprek gaan en uiteindelijk tot een uitspraak komen. Deze uitspraak is bindend voor beide partijen!

 

 Aangepast januari 2019